Hoe bestellen

HOE

BESTELLEN?


Hoe ga je het best om met elk juweel?


Een gouden regel is uw juwelen nooit in een vochtige ruimte zoals een badkamer bewaren. Wie zorgt draagt voor juwelen zal de kwaliteit en levensduur hiervan verlengen. Stop de juwelen dus best in een doosje of hang deze uit aan een juwelenrekje.

Indien je graag parfum en lotions gebruikt wacht dan steeds lang genoeg tot alles is opgedroogd alvorens het juweel aan te doen.

Hoe kan ik bestellen?


U kunt steeds vrijblijvend informeren naar een juweel via een privéberichtje op Facebook, een email, of via het contactformulier op de site …


Wanneer u overgaat tot het plaatsen van een bestelling, vergeet dan zeker niet de volgende gegevens te vermelden:


  • Een foto / omschrijving van het gekozen juweel.
  • Uw naam, telefoonnummer + e-mail.
  • Op te sturen (exclusief verzendingskosten, deze worden toegelicht) of af te halen?
  • Uw volledige adres.


Na de officiële bestelling ontvangt u een bevestiging met de gegevens voor de betaling. De bestelling wordt verwerkt vanaf het moment dat ik het totaalbedrag goed ontvangen heb.Hoe lang duurt de leveringstermijn na de bestelling?


De juwelen worden met de hand gemaakt en dat vraagt uiteraard meer tijd dan het shoppen van een juweel in een keten. Afhankelijk of het juweel nog voorradig is en het besteltijdstip en bestemmingsplaats kan dit enkele werkdagen duren. Uiteraard houd ik u steeds op de hoogte en spreek ik duidelijk af wanneer u het juweel kan ophalen/ontvangen.Hoeveel bedragen de verzendingskosten?


De pakketjes worden via Bpost naar u opgestuurd aan het dan goedkoopste tarief. Alle verzendingen worden steeds met een track-and-trace verzonden, zodat u steeds uw bestelling kunt opvolgen!Is er garantie op de juwelen?


De betreffende juwelen zijn fantasiejuwelen (geen echt goud) maar bestaan dus uit anti-allergische nikkelvrije slotjes, oorstekers afgewerkt met Swarovski stenen en dragen aldus een bepaalde duurzaamheid met zich mee. De garantie op het aangekochte juweel is niet geldig op slecht onderhoud, normale slijtage of zelf aangebrachte schade. Retournering wordt steeds besproken en kan enkel met goedkeuring door Elisa Vandamme binnen de vijf werkdagen na de bestelling. Verdere afspraken hieromtrent ontvangt u bij de aanvraag tot retourneren.

WAUWWW

Elisa Vandamme

Email: elisa@wauwww.be

Telefoon: (0032) 499 41 39 81

BTW: BE0683.876.328


volg wauwww!

ook op Facebook

Copyright wauwww - All Rights Reserved